נקלטת להריון אני עוד חודש בת 46

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/03/2022 | 11:46 | מאת: מלי

נקלטת להריון בדקתי בסטיק יצאו שני פנים, הייתי באולטרסאונד נצפה שק הריון צעיר שבוע 5.3, עכשיו אני 5.6 הד"ר אמר שאין סיכוי שההריון זה יהיה תקין לפי הסברה שלכם, אין לי דימומים, מרגישה מעט כאבי גב תחתון ובחילות בקטנה, יש לציין שילדתי 2 בלידות רגילות ממזמן הכל כשורה, איזה מוזר שנקלט בכלל הרופא היה בשוק של באופן טבעי, ועוד אני ביררתי טיפולי פוריות דאז, מה נראה לך שהריון כזה יכול להחזיק בגילי, כי אני שוקלת הפלה כלומר הריון לא רצוי??? תשובתך בבקשה צודה רבה.

כדאי להמתין לברר את תקינות ההיריון כי יש לכך השלכות מבחינת הטיפול, עם או ללא מפיג'ין למשל.

15/03/2022 | 19:04 | מאת: מלי

כן הייתי ובדק שמתפתח טוב, אבל לצערי ביקשתי עם כדורים , קיבלתי היום 4 כדורים להורדה ועוד למציצה, אתה בטח בקיא בחומר מין הסתם, * רציתי לדעת האם ניתן להקלט שוב בגיל הזה בטח סיכוי קלוש???

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית