שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2001 | 09:51 | מאת: מיכל

שלום רב! קיבלתי עד כה שלוש זריקות מטרודין של שלוש אמפולות ביום , והיום באולטראסאונד נמצאו ארבעה זקיקים קטנים מעשר מ"מ בכל שחלה ו- .4.4 עובי רירית הרחם. קיבלתי זריקת דקהפפטיל לפני כשבועיים וחצי. האם התוצאות תקינות? האם ניתן לשער מתי תהיה ההפרייה? תודה מראש

08/11/2001 | 09:54 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלה- האם אני אמורה להרגיש איזה שהם תופעות לוואי(נפיחות בבטן, דקירות קלות באיזור השחלות?)

08/11/2001 | 13:19 | מאת: מיכל

תוצאות בדיקת הדם שהגיעה: E2 : 37 פרוגסטרון 0.6 שוב תודה וסליחה על האורך...

את ממש ממש בהתחלת הטיפול, כך שאין סיבה שתחושי דבר בשלב זה, וגם לא ניתן לנבא מתי תהיה השאיבה. קצת סבלנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית