חום שחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2001 | 09:25 | מאת: גל

האם יכול להיות שיהיה ביוץ גם אם חום השחר לא עולה? היום אני ביום ה- 19 מהמחזור והוא עדיין לא עלה מעל 36.6. (לא עשיתי כל מעקב החודש, אבל לפי US בחודש שעבר, אחרי איקקלומין, אני מבייצת בימים 15-17). אציין כי מדידת חום השחר אצלי לא ממש נותנת אינדיקציות על הביוץ (הוא כבר כמה חודשים אינו מתנהג לפי הכלל של: עליה ב- 0.5 מעלה ביום הביוץ/לאחריו, אלא יש קפיצות רבות במהלך החודש ).

כפי שאת מציינת בעצמך, אצל נשים רבות מדידת חום השחר לא נותנת אינדיקציה טובה על הביוץ, ולכן בהחלט ייתכן ביוץ גם אם חום השחר לא עלה.

08/11/2001 | 16:02 | מאת: גל

תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית