לפני סבב ivf - קצת מבולבלת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2022 | 16:33 | מאת: אמה

כמעט 3 חודשים לא קיבלתי ווסת וצריכה להתחיל סבב ivf, לכן בהתייעצות עם הרופא לקחתי פרוברה למשך שבוע, אחרי 10 ימים מסיום הפרוברה התחיל דימום שנמשך כ5 ימים. באותו יום שהתחיל הדימום עשיתי גם בדיקות הורמונליות שהראו שאני בביוץ: pmo/l 1500 estrodil progestron 2.3 nmol/l Lh 20 iu/l לכן לא ברור לי מה משמעות הדימום האם ווסת כתוצאה מהפרוברה שלקחתי? הייתכן דימום מספר ימים בזמן ביוץ? ואיך בכלל יש ביוץ ללא ווסת מספר חודשים? האם אקבל שוב ווסת בעוד שבועיים כיוון שהיה ביוץ? קצת מבולבלת ורוצה כבר לחזור לסבב ivf תודה

הביוץ לא קשור לווסת, ההפך הווסת מופיעה שבועיים אחרי הביוץ.

20/01/2022 | 18:21 | מאת: אמה

תודה לתגובתך, אז ממה נובע הדימום, כתגובה לפרוברה? והאם אקבל מחזור בעוד שבועיים עלמנת להתחיל סבב?

כמה ימים לאחר סיום נטילת פרוברה מגיע דימום ווסתי. אם היה עכשיו ביוץ אז דימום ווסתי צפוי בעוד שבועיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית