מקפיצה תגובה לגבי תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2021 | 00:03 | מאת: שאלה

שלום רב, לגבי תשובתך כי רמת הפרוגסטרון 17.94 יום אחרי החזרה- תקינה. 1. האם זה מצדיק לקחת תוספת של דופסטון 3 פעמים ביום לדעתך? 2. מתי אתה ממליץ לחזור על בדיקת פרוגסטרון אם ההחזרה היתה ביום חמישי? 3. כיום עם תמיכה של 800 מ"ג ליום של אוטרגוסטן, שתיים בבוקר ושתיים בערב. זה לא מספיק לדעתך? 4. בגלל שד פיברוציסטי מאוד, כאבים ורגישות עזה בשד האם ניתן לדעתך לרדת ל3 אוטרגוסטן במקום 4? יודעת שצריכה לשאול את הרופא המטפל אבל חשוב לי לשמוע גם את דעתך בבקשה! אשמח לעזרה. תודה רבה מראש.

1. אפשר. 2. בד"כ עדיף לקחת תמיכה טובה ואז אין צורך בבדיקות. 3. תמיכה טובה. 4. זו גם אפשרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית