פרוגסטרון נמוך לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2021 | 23:36 | מאת: טל

היי אשמח לתשובת המומחים בת 37, ברקע לידת תאומים בקיסרי לפני שנתיים וחצי לאחר הזרעה. לפני חצי שנה כריתת חצוצרה עקב חוץ רחמי עם דופק מהזרעה. שאיבה ראשונה בחודש שעבר עם החזרת עובר בן 3 ימים בדירוג גבוה - כימי ב5.10 החזרת 2 עוברים בני 3 ימים בדירוג גבוה. תמיכה אסטרופם, דופסטון, קלקסן (עקב קרישיות יתר) וקרינון ב10.10 פרוגסטרון 7.3 - הפסקת קרינון והוספת זריקות פרוג' פעמיים בשבוע הבוקר (14.10) בטא 18, פרוגסטרון 1.9 האם הריון יכול להתקיים ברמה כל כך נמוכה של פרוגסטרון? יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את המצב? תודה 🙏

בעיקרון התמיכה שאת מקבלת טובה ולא באה לידי ביטוי בבדיקות הדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית