מורפולגיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/11/2001 | 21:14 | מאת: מורפיקס

שלום דוקטור. עשיתי בדיקת זרע ונאמר לי שהכל תקין אבל המורפולוגיה לא מצטיינת. כפי שאתה מתאר לעצמך לא הבנתי מכך הרבה. אנחנו מועמדים להזרעה בקרוב ורציתי לדעת האם גם לדעתך יש להשביח את זרעי. מודה לך.

מורפולוגיה הינה מדד שמורה על איזה אחוז מתאי הזרע הם בעלי צורה תקינה, כלומר בעלי סיכוי טוב להפרות את הביצית. לדעתי השבחה והזרעה תוך-רחמית הינם טיפול יעיל במקרה כמו שלך, על מנת להעלות את מספר תאי הזרע בעלי הצורה הטובה שמגיעים "בזמן הנכון למקום הנכון".

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית