דליפת שתן או נרות נוזלים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/08/2021 | 17:21 | מאת: יערית

אני בהריון בחודש רביעי עם תאומים.לאחר טיפול IVF לצערי חייבת לדברי הרופא נר וגינאלי לפניי השינה אנדומטרין.כעת הלחות נוראית ועם הנר הנוזל בנרתיק ההרגשה במחזור.בנוסף,הרגשתי מעט דליפת שתן ראיתי שזה שתן ונכנסתי ללחץ שזו ירידת מים.מה דעתך?

הסבירות שזו דליפת מי שפיר בחודש רביעי נמוכה מאד, אבל אין בעיה להיבדק. וגם לדון בתועלת הלא ממש מוכחת של אנדומטרין בהיריון תאומים.

05/08/2021 | 20:41 | מאת: יעקית

היי,משמע שאין הוכחות לכך שאנדומטרין יעיל לאחר שבוע 12 בתמיכתו בהריון תאומים?

נכון. אבל גם לא מזיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית