זקיקים ללא ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2021 | 13:53 | מאת: סיון

שלום לפני שנה עברתי הפלה בכדורים , הסרת שארים , הדבקות ומאז לא מצליחה להיכנס להריון (ההריון היה ספונטני) אני בטיפולי 1ivf לפני שבוע עשיתי שאיבת זקיקים, הרופא אמרי לי שהזקיקים היו ריקים..😒 אמר לי שגם בבדיקות דם לא היה עליה ובאולטרסאונד הזקיקים היו בגודל תקין. נתן לי פרוטוקול חדש עם מינון גבוהה מאוד.. מה יכול להיות הסיבה לזה? האם המינון יעזור?

לעתים למינון ולפרוטוקול התרופתי יש השפעה רבה על התגובה השחלתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית