סינרל ותופעות לואי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/11/2001 | 19:10 | מאת: פזית

פרופ' זיידמן ערב טוב, קודם כל תרשה לי להודות לך על היעוץ שאתה נותן במסגרת פורום זה , אני שואבת ממנו הרבה מידע ואין לי מילים לתאר כמה זה עוזר, ישר כח. אני לפני הפריה ראשונה (אובחנתי כפוליציסטית) , ביום שלישי שעבר התחלתי לשאוף סינרל, לפי בדיקת דם שעשיתי באותו יום נאמר לי שכבר היה ביוץ זאת אומרת שאני אמורה לקבת וסת בימים הקרובים , העניין הוא שאני לא מרגישה שום תופעות קדם-וסתיות שבדר"כ אני סובלת מהם מאוד כשבוע לפני הוסת , האם הסינרל מדכא גם תופעות אלו או שפשוט הוסת מאחרת ? והאם המקרה שאני לא אקבל וסת בזמן הקרוב אני אוכל להתחיל בטיפול ההורמונולי לקראת שאיבה? תודה מראש על התשובה

הסינרל לא אמור להשפיע על הביוץ, אך עלול להשפיע מעט על רמות ההורמונים בדם ובהתאם על תחושותיך. אני מניח שעם מעט סבלנות הוסת תופיע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית