AMH נמוך והסיכוי להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/07/2021 | 14:12 | מאת: אביבית

אני בת 37, כבר מעל שנה לא מצליחה להקלט להריון. קיבלתי תוצאה מאוד נמוכה של AMH- 0.13 ng/ml. גם ה-FSH גבוה 17.5 ביום ה-2 למחזור. טרם ביצעתי ספירת זקיקים פריאנטליים באולטראסאונד. ברקע 3 הריונות ספונטאניים בגיל מאוחר - הראשון בגיל 34 והאחרון בגיל 36, מתוכם לידה אחת תקינה ו-2 הפלות - אחת לפני ואחת אחרי הלידה. שאלתי, האם עוד יש סיכוי להריון ספונטאני ומה הסיכוי עם נתונים אלו להצלחת טיפולי IVF? תודה מראש

יש סיכוי להריון ספונטאני והסיכוי עם נתונים אלו להצלחת טיפולי IVF גבוה יותר מאשר באופן טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית