חיסון לקורונה האם ממולץ לי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/07/2021 | 11:14 | מאת: נס

שלום פרופ' זיידמן, לאחר שניסיתי להיכנס להיריון במשך שנה וחצי התברר כי יש לי חצוצרה חסומה. בהזרעה השלישית נכנסתי להיריון וכעת אני בשבוע 13 לפני סקירת מערכות מוקדמת. אציין שיש לי לעיתים רחוקות בכל חיי כמו מעין דפיקות לב מואצות בחזה, עשו לי בדיקות והכל יצא תקין. כעת בהיריון זה היה לי רק פעם אחת, ואמרו שזה כנראה מחוסר מברזל שאני סובלת ממנו מגיל צעיר , לכן אני נוטה לעיתים קרובות להתעלפויות. אשמח לדעת האם לאור ההיסטוריה שלי היית ממליץ לי להתחסן בחיסון לקורונה? חוששת מאוד שהחיסון עלול לגרום נזק להיריון שככ יקר לי.

מאד מומלץ להתחסן לקורונה, מאחר שזו מחלה מאד לא נעימה בהיריון, וידוע לנו כיום, לאחר שמיליוני נשים צעירות התחסנו ברחבי העולם, שהיא בטוחה גם בהיריון ואינה פוגעת חלילה בפריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית