שד פיברוציסטי ופריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/05/2021 | 23:33 | מאת: הילית

לילה טוב, ככל הנראה סובלת משדיים פיברוציסטיים. החל מיום 20-21 של החודש מעט מתנפחים עם מרקם גושי. לא כואב, אבל שונה מיתר הזמן, וחולף ביום שהווסת מגיעה. אני מנסה להרות ושאלתי היא - האם קיים קשר בין הדבר לבין פריון? האם מדובר בעצם בחוסר איזון הורמונלי שעלול להפריע לי להרות? אציין כי מטופלת באלטרוקסין מזה כחודש (מאוזנת). תודה וחג שמח

נראה שאת מבייצת, דבר שדווקא טוב לענייני פריון.

18/05/2021 | 17:24 | מאת: שאלה

אתה מתכוון שיש,קשר בין התופעות הללו לבין ביוץ ומי שאין לה אותן אינה מבייצת?

כן לחלק הראשון של המשפט, לא לחלק השני.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית