הקאות בעקבות צרבת במהלך הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/05/2021 | 20:56 | מאת: נעמה

אחרי שאני אוכלת מתחילה צרבת ושיעולים ולקראת הערב אני נוטה להקיא את העודף בקיבה ומרגישה הקלה. זה קורה כל ערב זה היה במיוחד בשליש הראשון , קצת נרגע בשליש השני וחזר בשליש השלישי- כיום בשבוע 32. השאלה שלי- מתי ההקאות צריכות להדאיג אותי מבחינת 1. הפגיעה בעובר עקב ההתכווצויות של הרחם בשיעולים ובהקאה 2. מתי ההקאה מהווה סימפטום למשהו יותר חמור כמו רעלת הריון או משהו אחר 3. האם צריך לקחת משהו להקל על הצרבת ? אם כן, מה כדאי שלא פוגע בעובר? האם טאמס גם מתאים? תודה

1. אין כזו 2. כאשר היא מלווה בכאבי בטן, כאבי ראש או עליה בערכי לחץ דם, חלבון בשתן. 3. טאמס מצוין. גסטרו ודומיו יעילים יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית