רמת e2 בהחזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/05/2021 | 17:39 | מאת: מטופלת ivf

פרופ שלום רב אחרי 10 ימים עם אסטרופם, היום רירית 9 תלת שכבתית. E2 = 425 קיבלתי הנחיה ללהחליף אחת הנטילות של אסטרופם לוגינלית לצורך העלאת רמתו. האם רמת e2 נחשבת נמוכה לתחילת פרוגסטרון? אני לא רואה שום מידע בהקשר של רמה נמוכה והשפעה שלילית על קליטת הריון, ודווקא מוצאת מידע הפוך, שרמה גבוהה פוגעת בסיכויים. אשמח לתובנותיך. חג שמח!

מאחר שהרמה בביוץ היא בד"כ מעל 700, הרי ששואפים לעשות את ההחזרה רק לאחר שהגענו לרמות שמקובלות בטבע.

16/05/2021 | 12:09 | מאת: מטופלת ivf

תודה רבה וחג שמח!

בהצלחה וחג שמח

16/05/2021 | 14:32 | מאת: מטופלת

בהמשך לשאלתי, היום, לאחר יומיים של שימוש וגינאלי באסטרופם פעם אחת בלילה (פעמיים פומי) הe2 קפץ למעל 9000...היית ממשיך עם החזרת עוברים? זה לא פוגע בסיכויי הקליטה?

זה לא פוגע בסיכויי הקליטה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית