כמות ביציות בשאיבה ותוצאות הפרייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/05/2021 | 23:21 | מאת: לולי

שלום, אני בת 23 לפני כחודשיים עשיתי שאיבת ביציות, נשאבו 15 ביציות והופרו בשיטת מיקרומניפולציה. מתוכם הופרו 10 ומהן נוצרו 3 עוברים טובים שהוקפאו ביום השלישי. השאר גודלו ורק אחד נשאר טוב להקפאה כשהוא בן 5 ימים. סה"כ הוקפאו 4 עוברים. רציתי לשאול על מה זה מעיד שנוצרו קצת עוברים? הזרע לא מפרה טוב או שמעיד על איכות הביציות? מה הסיכויים להרות בגילי? תודה על המענה!

הסיכויים להרות בגילך מצוינים. צריך את דוח המעבדה בשביל להבין את אחוז ההפריות הנמוך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית