אין מחזור לא בהריון, מודאגת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2021 | 11:21 | מאת: שואלת

שלום, כתבתי לך לפני שבוע שאלה , כתבת שאני אחרי ביוץ וצפויה לקבל מחזור בקרוב, ועבר שבוע והמחזור לא הגיע (אני לא בהריון, אני יחידנית). אני מצרפת את שאלה ששאלתי, אשמח לדעתך: שלום פרופסור , אני בת 38, ילדתי לפני 5 חודשים. היו שאריות שליה ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בה שאבו הרבה חומר והיסטרוסקופיה ביקורת ב 1 למרץ שיצאה תקינה. היו הדבקויות עדינות שהופרדו ללא חשמל. קיבלתי כדורי אסטרוגן למשך חודש ופרוגסטרון לשבוע אחרון. הפסקתי להניק לפני 3 חודשים ועדיין אין מחזור. אני לא בהריון. סיימתי עם ההורמונים לפני כחודש. עשיתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ואלו התוצאות: פרולקטין 173 (היית ערה שעתיים ולא בצום) LH 5.1 FSH 5.5 ESTRADIOL 821 PROGESTERONE 42.4 TESTOSTERONE 0.5 מה משמעות התוצאות? מדוע אין מחזור? כתבת שאני צפויה לקבל מחזור, עבר שבוע ולא קיבלתי. מה יכולה להיות הסיבה? (כאמור אני לא בהריון). תודה

09/05/2021 | 15:23 | מאת: תמר

מעדכנת שמהיום ( 09/05 ) הפרוגסטרון 53 והאסטרודיול 534

את אחרי ביוץ, אז אם את לא בהיריון הרי שהווסת תגיע כאשר הגופיף הצהוב ייספג.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית