חומר משזף בהריון ללא שמש ........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2021 | 11:13 | מאת: ליאת

שלום פרופ' רציתי לדעת אם החומרים הללו יכולים להיות בעייתיים למריחה על העור בהריון שבוע 20? (לא מורחת בבטן) מדובר בחומר משזף ללא שמש באישור משרד הבריאות של חברת לייף..אין אזהרה לגביי הריון על המוצר.. החומרים שכתוב : ingredients: Water Dihydroxyacetone, Caprylic/C Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ethylhexyl Steareth-2, Steareth-21, Dimethicone, Phenoxyethanol & DMDM Hydantoin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthene Palmitate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol Methylparaben & Ethylparaben & Propylparaben, Fragrance (Pro-Vitamin B5), Latic Acid, Hekyl Cinnamal, Linalool תודה רבה

לא רואה בעיה, אבל כדאי להתייעץ עם המרכז ליעוץ תרופתי בהיריון: https://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/health_centers/Pages/Teratology.aspx

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית