בהמשך לתגובתי משאלה קודמת לגביי החזרת עוברים שכשלו שוב ושוב מתרומת בי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2021 | 10:08 | מאת: קארין

היי,כתבתי לך כאן שאלה לגביי החזרת 5 עוברים בלסטו מתרומת ביצית.נקלטתי 3 פעמים להריון אך היו הפחות בשבועות 5-6 אתה השבת שתרומות ביצית בד"כ מוצלחות מאוד וייתכן שנפלתי על עוברים לא תקינים כרומוזומולית.השאלה שלי נשארו עוד 2 עוברים מהתרומה.האם גם בהם יהיו הפלות והאם הגיהו שמתוך 7 עוברי בלסטו שנבדקו היטב כולם לא תקינים? אצלי כל הבדיקות תקינות-קרישיות הדם, היסטורוסקופיה,רירית הרחם על 10 לפניי החזרה.המשקל שלי קצת למעלה מ 100 ק"ג.ייתכן וזו הבעיה? העניין שיש לי כמה חברות עם משקל גבוה שעברו תרומת ביצית ונקלטו מהר.לאף אחת לא הייתה הפלה זה מתסכל מאוד המצב והבעיה האם תרומה נוספת תעזור?

ברור שירידה במשקל יכולה לשפר את סיכויי ההצלחה של ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית