חישוב שבוע הריון שלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/05/2021 | 10:51 | מאת: אלינור

היי אשמח עזרה בחישוב איזה שבוע אני בדיוק... החזרת עובר מופקא בן 6 ב- 13.4 תודה רבה על העזרה

שש

06/05/2021 | 08:38 | מאת: אלינור

הרופא שלי שעשה לי אולט אתמול ראה שק הריון עם שק חלמון בתוכו אך טרם דופק וכתב שזה תואם ל- 5+2.. וביקש לחזור על האולט עוד שבוע. האם זה בעיה הפער של כמה ימים? או שאם הכל טוב העובר "יצמצם" את הפער הנל... תודה!

את בשבוע 6+0 א זו אולי בעיה. צריך לעקוב ולראות מה יתפתח.

13/05/2021 | 11:10 | מאת: אלינור

היי פרופ אמרת שאני שבוע 6 ביום שישי ה- 7.5 עשיתי אולט ב- 11.5 נצפה עובר עם דופק המתאים לשבוע 6. האם תקין.. יש הפרש של כמה ימים.. תודה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית