בדיקת בהריון.........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2021 | 21:25 | מאת: שיראל

שלום פרופ' אני בת 29 בשבוע 21 ומלפני חודש בערך עשיתי בדיקת תפקודי כליות שאמרו שצריך להיות במעקב ועשיתי שוב לפני כמה ימים תוצאות Alt 46 Ast 34 Uric acid 2.5 mg Urea 13.17 הרופאה שלחה אותי לא.ס כליות ואני קצת חוששת מה הבדיקות אומרות והאם זה ככ גרוע? תודה רבה

חסרה תוצאת בדיקת דם לקריאטינין, שהיא החשובה בהקשר לתפקוד הכליה ולא אנזימי הכבד ששלחת.

04/05/2021 | 03:00 | מאת: שואלת

CREAT.KINASE(CPK) 213 האם התוצאות מדאיגות מה זה אומר? אין לי בעיות בכבד או בכליות וקצת מודאגת.. תודה

זה אנזים, אני התכוונתי רמות של קריאטינין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית