כאבים חזקים ונטילת קרנץינון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2021 | 10:05 | מאת: דננה

בבקשה עזרה אני בטיפול פוריות היי ה לי שאיבה ואחרי החזרה עוד לא עשיתי בדיקת הריון , כחלק מהתמיכה לוקחת קריניון כבר כמה ימים שורף לי ויש לי גרד אבל מה שיותר בעייתי מזה שיש לי פתאום כאב חד מאחורי הגב למטה במותן בצד ימין שלא נותן לי לא לעמוד לא לשכב ולא לשבת בצורה רגילה מבלי להרגיש כאבים. כמה שאלות, האם הקרינון יכול לגרום לכאבים בכליות ? כי קראתי שסימנים לכאבים בכליות מתחילות בדלקת בשתן וצריבה ויש לי את זה מהקרינון והאם עלי להפסיק את הקרינון? שאלה שנייה, האם מותר לקחת כדורים שירגיעו את הכאב ממש כואב לי ? שאלה נוספת, האם מותר לעשות צילום רנטגן אולטרסאונד וכו' על מנת לשלול , לראות מה הסיבה לכאבים בזמן כזה של אחרי החזרה ? ממש צריכה תשובות אין לי איך להרגיע את הכאב.. אף פעם לא כאב לי שם לפני מה יכול לגרום לי כאבים בגב במותן התחתון שם מצג ימין למטה האם זה קשור לטיפול הפוריות ומה ניתן לעשות ??

כדאי לעשות תרבית שתן וניתן להחליף את התמיכה. אם יש כאבים חריגים כדאי לפנות לרופא המטפל לבדיקה.

03/05/2021 | 14:56 | מאת: דננה

אכן עשיתי בדיקת שתן ויש לי דלקת הם גם לקחו תרבית שתן שתהיה תשובה עליה בעוד כמה ימים. ואכן החלפתי את התמיכה . האם לדעתך הכאב שציינתי בגב קשור לדלקת בשתן או לשאיבה ? יש איזה קשר שיכול להיות? תודה

לדלקת בשתן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית