החזרת עוברים מביציות מוקפאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/04/2021 | 02:15 | מאת: רייצל

שלום, אני בת 38, לפני שנה וחצי הקפאתי 9 ביציות בשני סבבים. לא המשכתי עוד שני סבבים בגלל העלות הגבוהה. אני מעוניינת בקרוב להפרות את הביציות עם זרע תורם. רציתי לדעת מהו הפרוטוקל אותו אני צריכה לעבור, האם אני צריכה להזריק משהו אי לקחת כדורים, האם צריץ בדיקות דם ומעקב זקיקים. האם מפשירים כל פעם זוג ביציות ומפרים אותן ומייד מחזירים או שמפשירים את כל הביציות, מפריל, ואז בוחרים עוברים טובים ורת השאר מקפיאים? האם אפשר לבקש שיגרדו את הזרע? יש לי מבחנות iui מאוד יקרות מתורם מחול. תודה

זה תלוי בך. אפשר להפשיר את כל הביציות ולהפרות עם מנת זרע אחת ולהקפיא מחדש את הביציות המופרות. גרוד של הזרע בעייתי, כי בעצם מקפיאים מחדש את הזרע שנותר והדבר עלול לפגוע בסיכויי ההפריה של הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית