איחור בקבלת וסת מדוע?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/04/2021 | 08:59 | מאת: חווה

אני אחרי 4 סבבי שימור. בדכ היה לי וסת סדירה כל 26 יום. מהסבב השני עברה ל30 יום. עכשיו אני אחרי הוסת שבאה בעקבות השאיבה כלומר וסת שניה אחרי השאיבה האחרונה. איחור של 6 ימים. Us הבוקר רירית 3.8 וציסטה עכורה. האם ניתן להסיק שהציסטה היא זקיק שלא ביץ? האם לא אקבל וסת החודש עם רירית כל כך דקה? או שיתכן שהיא תאחר הרבה? האם ניתן לקחת טיפול תרופתי חדחות את הוסת בעוד חודש במצב הזה? אציין כי מסוף הסבב האחרון נוטלת דיאה וco q 10. האם יתכן כי חלק ממה שקורה קשור להשפעתם?

יתכן שהציסטה היא דווקא זקיק שבייץ ומפריש פרוגסטרון שמעכב את הווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית