כבר שנה בהליך pgd

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/04/2021 | 14:54 | מאת: גלית

אשמח אולי לתובנות או הארה ממך :) כבר 5 החזרות של עוברים בלוסטיצים יפים ללא הריון עשינו את כל הבדיקות כולל היסטרו, קרישיות ובדיקה של תזמון החזרה ברירית ואין הריון. אשמח לתובנות ממך כבר בלחץ שיקח לי עכשיו שנים ברקע שתי הריונות טבעיים אך בהליך לא הולך מה אפשר לעשות האם זה עניין של זמן יש משהו שאני יכולה לעשות? קראתי על קלקסן כפלסבו גם ללא קרישיות זה משהו שאפשרי בעינייך דרך אגב גילי 31 יום נעים

אם נדרש לך פלצבו, קלקסאן זו אפשרות טובה. אפשרות סבירה יותר היא לשלב עם ה- PGD גם PGT-A, כלומר בדיקה כרומוזומאלית של העוברים.

29/04/2021 | 10:13 | מאת: גלית

היי פרופסור תודה על המענה האם pgta זה הליך מסובסד או שיש לו עלות פרטית ואם כן האם ידועה לך העלות. המון תודה :)

פרטי בעלות של כ- 2500 שקל לכל עובר.

29/04/2021 | 23:20 | מאת: גלית

ואווו מטורף האם בגילי (31) ובהנחה שאולי נתחיל להחזיר כל פעם שני עוברים זה יגיע הרי הנחת המוצא שאמורים להיות עוברים תקינים הכוונה שלי אם אתמיד לאורך תקופה בהחזרות

נכון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית