שאלה לגביי המשך דרכי בתחום הטיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/04/2021 | 18:17 | מאת: יעל

היי,אני בת 43 לצערי מזה כארבע שנים במסגרת טיפולי פוריות עם הפסקות גדולות בין לבין.לפניי כשנתיים תרומת ביצית 7 עוברי בלסטו יום 5 כאשר נקלטתי 3 פעמים להריון שנפל בחודש הראשון הפלה טבעית למרות פרדניזון וזריקות.החודש ניסיתי לאחר שנתיים טיפול הורמונלי נשאבו 3 ביציות ושני עוברים ב IVF רגיל את השלישי ניסו במיקרומניפולציה ולא צלח.קיבלתי תשובה שלילית.רציתי את עצתך.. נאמר לי מפרופסורים ורופאים שאני לא צריכה פונדקאות אך מה אני כן צריכה? לצערי הרב כלום לא נתפס.אז נכון שהרירית 10 מ"מ לפניי החזרה עוברים יכולים להיות טובים אך זה לא הולך האם להמשיך לנסות את השני בלסטו שנשארו? תרומה נוספת? עוד טיפול.אני תוהה אם יש עבורי פתרון...תודה רבה ..

ממה שכתבת באמת לא ברור למה לא הרית בתרומת ביציות. כדאי לך לעבור יעוץ מסודר אצל מומחה, שיעזור לך להצליח בהמשך.

10/04/2021 | 12:30 | מאת: יעל

האם אצל רופא טוב בתחום שאינו פרופסור זה לא טוב? אצלו הבעיה עברתי בנובמבר הפלה אחריי בלסטו שהריתי ממנו, עוד בלסטו על בסיס ביוץ טבעי שלא נקלט ועכשיו טיפול מביציות שלי עם 2 עוברים שלא נקלטו..

אני בטוח שרופא טוב ידע לעזור לך להצליח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית