החזרת עוברים ולחץ נפשי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/04/2021 | 14:15 | מאת: שרון

שלום .... אני לאחר 3 הפלות וגרידות. לאחרונה כאשר אני נשכבת על כיסא הגינקולוג אני נתקלת בתופעה של רעד בלתי נשלט ברגליים והדבר מביך אותי (מאוד). לפני שעברתי את סדרת ההפלות, לא היה לי דבר כזה. אני כעת לפני החזרה של 2 עוברים מוקפאים...והרעידות הלא נשלטות האלה מהמתח מאוד מפריעות לי, האם ניתן באופן נקודתי ליטול דרלין בתקופה זו לפני ההחזרה *ואחריה* כל פעם שאני מגיעה לבדיקת מעקב אולטרסאונד ? תודה

כדאי להתייעץ עם רופא, אולי טיפול נוגד חרדה כמו ציפרלקס ישפר את איכות החיים שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית