רחם בצורת טי - האם מחייב ניתוח כדי להרות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/04/2021 | 03:28 | מאת: טל

היי לאחר אולטרסאונד תלת מימד ההבחנה הייתה כי יש לי רחם בצורת טי. לפי הרופא שלי הפתרון הוא ניתוח היסטרוסקופיה להגדלת החלל. אני ובן זוגי בני 35, מנסים להרות טבעית קצת פחות משנה. האם הניתוח הוא פתרון לפני שמנסים אפילו הזרעות או טיפולים אחרים? תודה מראש

הנושא מאד מצוי במחלוקת, מאחר שהאבחנה במקרים רבים לא חד משמעית, התועלת לא תמיד ברורה, והניתוח לא נטול סיכונים. שווה לעתים לקבל חוות דעת נוספת לפני הניתוח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית