בדיקת זרע - פיענוח,אנא - אם אפשר בבקשה..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/04/2021 | 17:20 | מאת: שיר

שלום פרופ.זיידמן .. בדיקת זרע-בוצעה לאחר 4 ימי הימנעות , הכמות שיצאה -היתה מעטה ולא סמיכה (ייתכן שבגלל הלחץ של הסיטואציה..) - כשבד"כ הכמות הרבה יותר גבוהה . אני מעתיקה לך כאן את התוצאות ..אנא דעתך - ואת הפיענוח .. בבקשה . (למה השורה של "מורפולוגיה" יצאה ריקה? -רק כותרת?..) תודה !! התוצאות : נושאים לבדיקה תוצאות ערכים תקינים Liquefaction תקין Viscosity תקין Color תקין pH 7.5 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 1.1 (1 - 5 ml ) Concentration (mil/ml) 70 >15 mil/ml Total Concentration (mil) 77 >30 mil Percent of motile sperm (%) 60 (rapid + moderate) >40% or rapid >25% rapid (%) ++ moderate (%) ++ slow (%) + non progressive (%) + Total motile sperm (mil) 46.2 Morphology Kruger strict criteria: >14% Normal forms (%) 7 0-4% poor 5-13% good Abnormal forms (%) 93 WBC (mil/ml) 1 (0-1) mil/ml תאים עגולים (mil/ml) - מקרים חריגים אם יש Oligozoospermia ריכוז תאי הזרע Astenozoospermia תנועתיות תאי הזרע Teratozoospermia מורפולוגיה Azoospermia אין תאי זרע Aspermia ללא נוזל וזרע

נראה שנפח הדגימה שנאסף באמת נמוך, אבל נתוני הזרע תקינים.

02/04/2021 | 19:59 | מאת: שיר

האם הכמות שיוצאת - מעידה על איכות הזרע? בד"כ יוצא יותר.. .או שזה לא משנה באשר לתוצאה?.. שאלה נוספת בבקשה : האם הנתונים מאוד טובים בתוצאה? .. שוב תודה!!

הנתונים טובים, מה שמורה שלא צריכה להיות בעיה, בהנחה שבאופן רגיל הפליטה שלך גדולה יותר כמותית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית