חיסון לקורונה והזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/03/2021 | 19:20 | מאת: לי

שלום פרופ' זיידמן, תודה לך על המענה. אני צריכה להתחיל סבב שלישי של הזרעות עם הורמונים בעוד כיומיים היית ממליץ לי לקבל את החיסון קורונה מחר ואת החיסון הבא בעוד כשלושה שבועות שיכול להיות שאהיה בתחילת היריון? יש פגיעה כלשהי של החיסון בטיפולי הפוריות?

הייתי ממליץ לך לקבל את חיסון הקורונה מחר ואת החיסון הבא בעוד כשלושה שבועות שיכול להיות שתהי בתחילת היריון. לא ידוע על פגיעה כלשהי של החיסון בטיפולי הפוריות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית