המנגיומה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/03/2021 | 16:16 | מאת: סמבדי

שלום רב, מזה 4 שנים בטיפולי ivf, יחידנית. בת 44 ממש עכשיו. עקב כאבי בטן עליונה נעשו בדיקות ונמצאה המנגיומה באונה הימנית בכבד בגודל 30×17מ"מ. האם ניתן להמשיך בטיפולים?האם זה עלול להגדילה? עד כמה זה שכיח במטופלות ivf? מציינת שעברתי כבר 12 סבבים. (פעם אחת נקלטתי להריון שנפל בשבוע 6, לרב נשאבות בין 8-14 ביציות ומתפתחים עוברים אך מינון ההורמונים גבוה ונוסו פרוטוקולים ארוכים וקצרים). תודה

צריך להתייעץ עם מומחה למחלות כבד ביחס לסיכוי בהיריון ובטיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית