שאלות ???????????????

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/03/2021 | 17:55 | מאת: אורלי

שלום פרופ', יש לי כמה שאלות אליך: 1. האם עישון של כמה סיגריות בודדות לפני ניסיון להרות טבעי או להתחיל טיפולים מזיקה לפוריות? 2. האם שתיית נס קפה- 5 כוסות ליום מזיקה לפוריות? 3. האם מחזור מתקצר מעיד על ירידת פוריות/ כניסה לפרימנאפוזה? קראתי שתקופת פרי מנאפאוזה יכולה לערוך בין שנתיים לעשר שנים! 4. האם נטילת גלולות לכמה חודשים ןמניעת וסת יכולה לשמר רזרבה שחלתית? 5. האם תמיד הפריית איקסי משפרת סיכויי הפריה לנשים מבוגרות יותר? 6. האם מי שקיבלה וסת בגיל מוקדם יותר- נניח 12 תכנס לגיל הבלות מהר יותר ממי שקיבלה וסת לראשונה בגיל 14? 7. האם מי שילדה כבר באמת בעלת סיכויים גדולים יותר להרות שוב? תודה

1. כן 2. לא 3. כן. 4. לא 5. לא 6. לא 7. כן.

29/03/2021 | 21:53 | מאת: אורלי

תודה על המענה! אני לומדת הרבה מהפורום שלך. תבורך על עשייתך היפה אגב, יש לי 3 חברות שהרו בזכותך:)

נהדר. חג שמח!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית