טיפול IVF למרות החלטה על תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2021 | 20:00 | מאת: יפית

היי,אני בת 43 לפניי למעלה משנתיים לאחר כשלון IVF של 8 טיפולים במשך כמעט שנתיים המליץ לי הרופא שלי לשעבר ללכת על תרומת ביצית.ביצענו את ההליך אולם לצערנו הרב נקלטתי 3 פעמים להריון וההריון נפל בשבוע 6 נשארו לי 2 עוברי בלסטו.אציין שההיסטורוסקופיה שלי מעולה, רירית הרחם כל החזרה מגיעה ל 9.5 כל הבדיקות תקינות.עם הרופא החדש החלטנו על לנסות טיפול.נשאבו 3 ביציות תקינות נוצרו 2 עוברים שהוחזרו לי לרחם לאחר יום אחד.האם יש סיכוי שיווצר הריון בהתאם לנתונים?ומדוע בלסטו מתרומת ביצית לא המשיך להריון תקין?

אם החזירו עוברים תקינים אין סיבה שלא תהיה אפשרות להיריון. לא כל בלסטו מתרומת ביצית מסתיים בהיריון, כמו שלא כל אישה צעירה מצליחה בכל חודש להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית