גלולות החל מיום 4 לוסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2021 | 16:34 | מאת: מיכאלה

שלום לא מעוניינת לקבל מחזור החודש האם אוכל להתחיל לקחת גלולות יאז מהיום יום 4 למחזור ברצף?

כן. רק שימי לב שביאז יש 4 גלולות לא פעילות במידה ואת ממשיכה ברצף.

26/03/2021 | 20:15 | מאת: מיכאלה

אז במקרה זה אני מיד מתחילה עם החפיסה הבאה?

26/03/2021 | 20:16 | מאת: מיכאלה

האם הגלולות מונעות ביוץ?

צריך לפסוח על ה- 4 גלולות הלא פעילות.

גלולות בד"כ מונעות ביוץ.

27/03/2021 | 23:35 | מאת: מיכאלה

היי, רציתי לודא שהבנתי אותך התחלתי היום- יום 5 למחזור. 1. אני בעצם אמנע ביוץ וכשאגיע לכדורים הלא פעילים להמשיך מיד לחפיסה הבאה? 2.האם בגלל שהתחלתי ביום 5 כן יכול להיות ביוץ?

1. זו אפשרות. אם את רוצה למנוע דמם וסתי. 2. לא. אבל את פחות מוגנת בשבוע הראשון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית