דיקלקטין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2021 | 12:23 | מאת: יעל

שלום פרופ 1. האם ניתן לקחת דירלקטין יחד עם אוטרגוסטן ודופסטון (הכל פומית) באותו הזמן? או שצריך להפריד בינהם? היות וגם דיקלקטין וגם אוטרגוסטן מצריכים קיבה ריקה יהיה נוח יותר לקחת אותם יחד. 2. במידה ואחרי היום הראשון אני רואה ששני כדורים לא מספיקים אפשר כבר למחרת להוסיף מנה או שחובה לקחת יומיים רק בערב לפני ההחלטה על התקדמות? תודה על הכל וחג שמח.

1. אפשר 2. מקובל לקחת שניים לפני השינה ואם צריך להוסיף עוד אחד או שניים במשך היום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית