תוסף יוביקווינול קיו-10

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/03/2021 | 21:13 | מאת: אני

שלום פרופ׳, למיטב הבנתי תוסף יוביקווינול קיו-10 מסייע בשיפור איכות הביציות ואולי גם הזרע (למרות שאין זה מדעי).. בהנחה שהדבר נכון, 1. מתי מומלץ להתחיל ליטול ביחס לתחילת טיפול IVF? כלומר, כמה זמן לפני השאיבה? 2. כמה זמן לאחר לידה מומלץ ליטול? והאם ניתן ליטול בזמן הנקה או שלא מומלץ? תודה רבה

אין תשובות לשאלות שלך, כי הנושא לא נחקר. את יכולה לקרוא עוד בנושא כאן: https://www.facebook.com/almaivfclinic/posts/635834776969307

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית