מתי מקובל לעשות הזרעה לאחר אוביטרל?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/03/2021 | 14:17 | מאת: אנונימית

שלום פרופ, הדריכו אותי להזריק אוביטרל בערב ולבוא למחרת בבוקר להזרעה וזה יוצא כ15 שעות לאחר האוביטרל.. אני יודעת שהביוץ אמוא להתרחש 36 שעות לאחר הזריקה אז למה אמרו לי לבוא בזמן מוקדם? אציין שלא הייתה בעיה של זמינות שלהם לעשות הזרעה יותר מאוחר.. אז השאלה שלי היא כמה שעות אחרי האוביטרל מומלץ לעשות את ההזרעה? והאם 15 שעות אחרי זה בסדר?

ההזרעה נקבעה לפי המועד שהרופא משער שתבייצי. האוביטרל ניתן כנראה ליתר ביטחון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית