מספר שאלות מטרידות..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/03/2021 | 17:08 | מאת: בטי

שלום פרופסור. הריון ivf בשיטה ICSI אני מבינה שיש סיכוי קצת יתר למומים מהריון ivf רגיל או הריון טבעי. האם במהלך הריון עושים אותם בדיקות כמו בהריון טבעי כמו מי שפיר, סקירות וכו או שיש צורך בבדיקות מעבר , אם מעבר איזה בדיקות נוספות כדי? אם זה אותם בדיקות האם הם שוללים בוודאות כל המומים שיכולים להיות בעקבות ICSI או שלא ניתן לשלול הכל לאומת בהריון טבעי? כמובן אף פעם לא ניתן לשלול הכל ב100 אחוז אבל השאלה יחסי להריון טבעי . תודה רבה

זה מאד תלוי באיכות הזרע. אם האיקסי בוצע בגלל איכות מאד ירודה של הזרע יש לשקול ביצוע דיקור מי שפיר גנטי.

22/03/2021 | 22:05 | מאת: בטי

תודה על תשובה אני יכולה בשאלה נפרדת לעלות ניתוני זרע כדי שתגיד עד כמה מצב גרוע? חשוב לציין שיש 3 ילדים בריאים מהריון טבעי אחרון לפני 7 שנים. וזו בעיה נרכשת .תודה

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית