קליטה טבעית אבל Pgd לא מצליח

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2021 | 21:46 | מאת: רונית

שלום פרו׳ שבוע טוב האם יכול להיות מצב כזה שאני מצליחה להכנס להריון טבעי אבל בטיפולים Pgd אני אחרי חמש החזרות וזה לא קורה. האם יכול להיות שזה לעולם לא יקרה ופשוט הגוף שלי לא משתף פעולה עם הטיפולים או שאין דבר כזה. היסטרו אבחנתית תקינה קרישיות תקינה הריון תקין ברקע טבעי ללא טיפולים מה עוד אפשר לבצע מתחילה לחשוש שזה לעולם לא יקרה ;(

קורה שלוקח זמן להרות ב- PGD. זה תלוי מאד ביכולת של המעבדה לגדל את העוברים לבלסטוציסטים וכו.

22/03/2021 | 18:30 | מאת: רונית

מניסיונך קיימת אפשרות שאישה נכנסת להריון באופן טבעי אבל הפריות לא צולחות אצלה אף פעם או שמדובר בעניין של זמן אין אפשרות שהגוף לא משתף פעולה עם טיפולים?

עניין של זמן עד שמוצאים עובר תקין.

22/03/2021 | 21:44 | מאת: רונית

היי תודה על המענה. בהנחה שיש עוברים להחזרה יום חמש אסל אין קליטה האם מדובר בעניין של זמן עד שמשהו יקלט והחשש מכל שהגוף לא משתף פעולה עם התהליך הוא מיותר?

עניין של זמן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית