לגבי הזרעה וחיידק שנמצא חיובי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2021 | 17:05 | מאת: אנונימית

שלום פרופ זיידמן, חודש שעבר עשיתי הזרעה טבעית היה לי זקיק 19, רירית 8 ביום ה11 וביוץ טבעי ללא אוביטרל. החודש עשיתי הזרעה עם גונאל 62.5 היה לי זקיק 19, רירית 9 ביום ה10 שזה בעצם אותו הדבר! השאלה: 1. איך ייתכן שלקחתי הורמונים ולא היה שינוי כלל? 2. האם אני צריכה להמנע מיחסים לפני הזרעה? 3. נמצא אצלי חיידק אוראופלסמה אורטיקלם חיובי ונתנו לי אזניל כטיפול, האם מותר לקחת לאחר ההזרעה? האם יכול להיות שזה גורם לאי פריון?

1. המינון נמוך עבורך 2. כדאי יום או יומיים 3. מותר. ספק אם החיידק גורם לאי פריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית