הפלה בכדורים בשבוע 6

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2021 | 12:25 | מאת: ויקי

שלום, עברתי הפלה בכדורים וביום חמישי האחרון קיבלתי 2 כדורי ציטוטק דרך הפה. השאלה שלי היא כזאת - עדי מתי אמור לכאוב לי? בכל מקום כתוב שהדימום יכול לקחת עד שבועיים אבל לא כתוב עד מתי יש כאבים. הכאבים שהיו לי ישר אחרי מתן הציטוטק היו נוראיים! ואחרי שיצא זקיק צהוב הכאב פחת משמעותית אבל עדין יש לי כאבים של מחזור בבטן התחתונה ובגב התחתון. האם זה תקין שזה עדין כואב כבר 4 ימים...? אני בדרך כלל סובלת מכאבי מחזור רק ביום הראשון שלו והכאבים האלה טיפה יותר כואבים מבדרך כלל. התקשרתי לעמדת האחיות בבית חולים שעברתי בו את הטיפול ואמרו לי פשוט להתפנות למיון נשים.. אני רק רוצה לדעת האם זה תקין שעדין כואב לי? תודה מראש!

סביר שיהיו כאבים כמה ימים, אבל אם זה נראה לך חריג אז עדיף לפנות בכל זאת לבדיקת רופא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית