אולי יתעורר צורך בבדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2021 | 09:26 | מאת: דני

שלום וברכה.רציתי לשתף אותך בנסיבות ולקבל את המלצתך. אנו זוג נשוי ליברלי שבו מאפשרים אחד לשני חופש אבל כמובן קיום יחסים עם פרטנר אחר אך ורק עם קונדום. אשתי בגיל 46 ויש לנו ילדים בגילאי 11,14.מהריונות ספונטניים. לכאורה איתי(אני ב-3 שנים מבוגר מימנה)היא לא פוריה ובשנה וחצי -שנתיים האחרונות היא לא ניקלטה לשום הריון,כאשר ב-3 השנים שלפני זה כשהיא היתה בגילאים 41-45,היא היתה במספר הריונות לא תקינים. לפני מספר ימים ,ביום שתאורטית יכול להיות יום הביוץ,היא בילתה עם מישהו ואמרה שחלק מזמן קיום היחסים הוא היה בלי קונדום אבל לדבריה שפיכתו התרחשה בחוץ ולא בפנים. ידוע לי שאפשר להיכנס להיריון גם מחדירה ללא שפיכה בפנים,והבחור היה בן 30 כלומר באופן תאורטי יתכן והזרע שלו איכותי שיכול להפרות את אשתי.וכמובן שגם אשתי כמוני לא מעוניינת בהיריון ממישהו אחר. מה המלצתך בשלב הזה? ובמידה ויהיה היריון שיתפתח האם בית המשפט יאפשר בדיקת אבהות אחרי שבוע 10 כך שאם יתברר שאני לא האבא,עדיין יהיה לא מאוחר מידי לבצע הפלה? תודה.

הסיכוי להיריון בגילה ובנסיבות שאתה מתאר קלושים מאד. אפשר לקבל היתר מבית משפט לבדיקת אבהות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית