אחוזי הצלחה של IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/11/2001 | 11:09 | מאת: שולי

הנתון הסטטיסטי של 20% הצלחה למחזור IVF מתייחס לכל התהליך, מתחילת מתן ההורמונים ועד בדיקת ההריון? אם מגיעים לשלב של החזרת 2-3 עוברים בני 8 תאים וללא שברים האם הנתונים משתנים אם כן מה אחוזי ההצלחה? תודה שולי

ברור שאם מגיעים להחזרה של עוברים מושלמים הסיכוי טוב יותר, ונתון זה משמעותי מאד. אבל, זה לא רציני "לזרוק מספרים", מאחר והרבה משתנים נוספים משפיעים על סיכויי ההצלחה, למשל גיל האישה, הריונות קודמים, מצב הרחם וכו'. בהתאם, הרופא המטפל יהיה זה שיתן את ההערכה המדויקת ביותר עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית