הקפאת ביציות- פרופיל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/03/2021 | 10:07 | מאת: שני

שלום, בת כמעט 34, עשיתי פרופיל הורמונלי ביום שלישי או רביעי לווסת ( לא יודעת איך לספור- קיבלתי ברביעי בחמש בערב ועשיתי בראשון בבוקר). האם הפרופיל תקין וניתן לעשות הקפאת ביציות? האם הפרופיל מראה על כמות/איכות הביציות שניתן להפיק? TSH2.54 mIU/L Estradiol 136 pmol/L Progesterone 0.8 nmol/L FSH 4.63 mIU/mL LH 3.93 mIU/mL Prolactin355.97 mIU/L Testosterone0.91 nmol/L SHBG 78.40 nmol/L Free Androgen Index 1.2 % תודה רבה

הפרופיל תקין וניתן לעשות הקפאת ביציות. בגילך איכות הביציות צפויה להיות טובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית