שאלות לגבי מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/03/2021 | 00:04 | מאת: נילי

שלום רב, סבב שני של IVF לאחר שהראשון בוטל בשל תגובה ירודה (רזרבה שחלתית נמוכה, AMH 0.33 גיל 37.5). הסבב התחלנו עם אסטרופם 6 ימים לפני המחזור, דקפפטיל מהיום השני ומהיום השלישי מנופור. היום, לאחר 5 ימי מנופור נצפו באולטראסאונד: בצד ימין זקיקים 12 ו 9 מ"מ ועוד קטנים ובצד שמאל זקיק 12 מ"מ ועוד קטנים. ערכי בדיקת דם אסטרדיול 465, פרוגסטרון 1.7 ו LH 1.5. האם ערכי בדיקת הדם בהלימה לזקיקים? האם יתכן שיבישלו עוד מהזקיקים הקטנים או שעלי לצפות ללכל היותר 3? מתי בערך אמורה להיות השאיבה עם הערכים הנ"ל? תודה רבה!

בינתיים התגובה חלשה ותואמת. מקווה שבהמשך יתפתחו יותר זקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית