שאיבת ביציות ותדירות שתן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/03/2021 | 19:15 | מאת: רינתיה

שלום, שמתי לב כי לאחר שאיבת ביציות (מספר סבבים), תדירות השתן עלתה משמעותיות. האם יכול להיות קשר בין הדברים והאם שלפוחית השתן מעורבת בתהליך השאיבה?

לעתים בעת השאיבה דוקרים גם את שלפוחית השתן. גם לתמיכה עם הפרוגסטרון יכולה להיות השפעה על תכיפות מתן שתן.

18/03/2021 | 23:18 | מאת: רינתיה

תודה מה קורה לשלפוחית השתן במקרה שדוקרים אותה? כלומר מה המשמעות של דקירת השלפוחית? אילו תרופות מכילות פרוגסטרון?

בד"כ לא קורה כלום, לעתים יש תכיפות או דלקת בשתן. תרופות רבות שניתנות כתמיכה מכילות פרוגסטרון, למשל קרינון, אנדומטרין, דופסטון, אוטרוגסטן וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית