האם זה קוסטינג? קצת לחוצה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/03/2021 | 14:00 | מאת: אני

היי, לפני שאיבת ביציות. יום6 לוסת 5 זקיקים e2 3000. יום 9 -8 זקיקים e2 7000. יום 10 - 9 זקיקים e2 8700. מהיום השישי הרופא מוריד לי במינונים של הפרגובריס וזה מלחיץ אותי. האם זה נחשב קוסטינג ועלול לפגוע באיכות הביציות? למה הרופא נלחץ? השאיבה אמורה להיות ביום חמישי וזה נראה לי ממש בסדר להיות עם e2 סביב 9000 יומיים לפני שאיבה.

קוסטינג זה הפסקה מוחלטת של הפרגובריס. ירידה במינון step-down משפיעה פחות על איכות הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית