סימנים לפני מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/03/2021 | 09:52 | מאת: בטי

שלום פרופסור. תמיד שבוע לפני מחזור מתחילה להרגיש כאבים בשדיים. אני עכשיו אחרי החזרה מוקפאים על בסיס טבעי ובערך שבוע לפני קבלת מחזור במידע ולא יהיה הריון . ושוב מתחילה להרגיש כאב בשדיים. האם זה סימן שהחזרה של מוקפאים לא הצליחה ומחזור מתקרב?תודה

11/03/2021 | 19:35 | מאת: בטי

המשך לשאלה. האם תמיכה של פרוגסטרון בנרות יכולה לגרום לכאב בשדיים כי הבנתי שכאשר פרוגסטרון יולה יש כאבי שידיים. האם מינון של 100 פעמיים ביום יכול להשפיע? תודה

הפרוגסטרון יכול להשפיע, אבל לא בהכרח, אז קשה ללמוד מכך על הצלחת הטיפול או כישלונו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית