ציסטה וחוסר ביוץ לפי בדיקת דם וזקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/03/2021 | 16:42 | מאת: אסתר

שלום, אני בת 37, עשיתי מעקב זקיקים ביום 8 למחזור, נמצאו זקיקים קטנטנים, ומחוץ לשחלה הימנית נצפה ממצא ציסטי צלול בגודל 29*36. עובי רירית 6.6. עשיתי היום יום 12 למחזור מעקב זקיקים נוסף, זקיקים קטנטנים, והציסטה גדלה לגודל של 48*34. רירית 7.4. עשיתי היום יום 12 למחזור במקביל בדיקות דם: אסטרדיול 587.52 LH 2.85 פרוגרסטורון 1.83 אני חוששת מאוד מהציסטה, מה זה אומר? מה עליי לעשות? אין לי ביוץ החודש? אין סיכוי להיכנס להריון החודש? וכיצד אין אצלי בכלל זקיקים? זה לא קרה מעולם. האם זה בגלל הציסטה? יש לציין שיש לי מחזור סדיר כל 28

ציסטה כזו בד"כ תיספג מעצמה. יתכן ונוכחותה משבשת את סדירות הביוץ החודש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית