לסיכום הנושא הקודם-המחזור שהתארך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/03/2021 | 17:42 | מאת: אלין

בהמשך להתכתבות מאתמול.לסיכום-המחזור הקודם היה בן 26 ימים ואנו חושבים שיתכן והיה בו היריון כימי לא מתועד בבדיקה כי 3 המחזורים שקדמו לו היו בני 23 עד 23 וחצי ימים למחזור.אם כך,באיזה יום של המחזור הנוכחי תמליץ להתחיל לבדוק את העליה ברמת הורמון lh לקראת הביוץ עם מקלוני ביוץ שקונים בסופרפארם בהנחה שעדיין יש ביוץ למרות הגיל 46?(כבר לא מבקרים אצל הרופא לצורך מעקב בגיל זה)

אפשר לנסות להיעזר במקלוני LH.

08/03/2021 | 05:41 | מאת: אלין

לא התקבלה עדיין ההמלצה מאיזה יום של המחזור הנוכחי שהתחיל לפני יומיים להשתמש במקלונים כאשר הנסיבות הן- גיל 46 והמחזור הקודם היה בן 26 ימים ואנו חושבים שהיה לו היריון כימי לא מתועד כי 3 המחזורים שקדמו לו היו בני 23 עד 23 וחצי ימים כל אחד מהם.

את יכולה להתחיל מיום 8.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית